zorg om jouw tuin... 
VAN NATURE NATUURLIJK


JOUW TUIN OVERDAG!

MAAR ALS DE NACHT GAAT VALLEN WAT DAN! 

Hoe onderhoud ik mijn tuin, wanneer moet ik snoeien, bemesten, het gazon ziet er vreselijk uit, en ook in de avond wil ik meer sfeer? Hoe pak ik dit allemaal aan.1001 vragen waarop ik je als erkend hovenier een duidelijk antwoord kan geven met een ervaring van ruim 30 jaar!

Jou mooie verzorgde tuin draagt bij aan een fijne woonomgeving. Je leven krijgt meer glans door de kleuren en vormen van deze groene ruimte.Woonplezier wordt voor een groot deel ook bepaald door je buitenomgeving.Verzorgde, goed onderhouden tuinen dragen ook bij aan een goede leef milieu.

Echter bij achterstallig onderhoud kan de tuin een ergernis worden.Om deze ergernis voor te zijn is het mogelijk om me in te huren om je tuin te verzorgen en te begeleiden. Zodat jij in de toekomst meer deel kunt nemen in de tuin.

Maak gerust een vrijblijvende afspraak zodat ik je haarfijn kan uitleggen wat de mogelijkheden zijn, want plezierig wonen gaat verder dan een goed onderhouden woning. 

Op deze tuinwebsite vindt je informatie over mijn diensten in het onderhouden en het verlichten van jouw droomtuin met professionele tuinverlichting in 12,24 en 230V

Enchanted Gardens


Terug naar overzicht

26-09-2018

Tuin lichtkunst

Kasteeltuinen Arcen opent van vrijdag 12 t/m zondag 21 oktober 2018 iedere avond opnieuw haar poorten voor Enchanted Gardens. Dit jaar strijkt een Internationaal Lichtkunst Festival neer in het park om bezoekers te laten genieten van lichtkunstwerken van verschillende internationale kunstenaars.Terug naar overzicht


TUINONDERHOUD DEZE MAAND  lees meer

Na een vrijblijvende afspraak op locatie heb je binnen 24 uur de offerte in je mailbox. (Vraag naar de mogelijkheden)

Contact opnemen!

E- mail       info@vanbreetuinen.com  

App naar    whatssapp 

Mobiel       06 - 22 54 23 74 


 

 

19936