zorg om jouw tuin... 
VAN NATURE NATUURLIJK

Wie ben ik

Mijn naam is Libor van Bree, geboren in Deurne Zuid-Oost Brabant.Al sinds de vroege jeugd voelde ik me tot het buitenleven aangetrokken.Dit kenmerkte zich in het bouwen van hutten, het beklimmen van bomen en het observeren van alles om me heen met name de natuur en het landschap.

Dit resulteerde in mijn vervolg opleiding in 1985, in het beroep hovenier aan de Middelbare Tuinbouwschool te Venlo.

Na deze mooie, leerzame jaren waarin een ik stages deed in Groot Brittannië (Kent) en West Duitsland (Keulen) en voor een jaar onder de wapenen mocht, is mij loopbaan echt begonnen. De jaren die volgde waren een leercurve, wat me we weer heeft me doen besluiten om als eigen baas de touwtjes zelfs in de hand te nemen.

Nu 21 jaar later kan ik met oprecht zeggen de goede stap genomen te hebben.Al vanaf het begin rolde er tuinontwerpen van de tekentafel met daarop sfeervolle tuinen.Dit met name in de regio zuid-oost Brabant.Deze tuinen hebben tot de dag van vandaag nog dezelfde beleving. Ideeën kwamen veelal van de vele reizen in het buitenland waarin natuur en cultuur centraal staan, en uiteraard het kunnen omzetten van vragen en behoeftes van klanten naar de praktijk.

Enkele jaren terug heb ik de stap gezet om les te gaan geven in het vakonderwijs op verschillende M.B.O groen scholen en het bedrijfsleven.Door de jaren heen heb ik me gespecialiseerd in het monteren en adviseren van tuinverlichting.Dit resulteerde uiteindelijk om een website op te zetten met tuinverlichting voor hoveniers, tuin aannemers, horeca en echte tuinliefhebbers onder de naam LIGHT2C.

Momenteel bestaan mijn diensten uit het onderhouden van tuinen onder de bedrijfsnaam VAN BREE TUINEN en het monteren van tuinverlichting met een webshop  http://www.light2c.nl/webshop   

Kortom benieuwd wat ik voor je kan betekenen, maak gerust een afspraak dan vertel ik je duidelijk alle mogelijkheden voor je tuin.

Libor